Среда, Септември 18, 2019
   
Text Size

Апарати за пакување

Рачнa импулсна термолепилка TISH 100
Рачнa импулсна термолепилка TISH 200
Рачнa импулсна термолепилка TISH 300
Рачнa импулсна термолепилка TISH 400
Рачнa импулсна термолепилка ME 600 HI
Рачнa импулсна термолепилка TISH 200 C
Рачнa импулсна термолепилка TISH 300 C
Ножни термолепилки со траен греач THS 300 V
Ножни термолепилки со траен греач THS 300
Ножнa импулсна термолепилка со траен греач TISF 600
Автоматска термолепилка со импулсен греач
Термолепилка за фармација
Термолепилка за церади
Диспанзер запакување стреч фолија за храна ME 500
Диспанзер за селoтејп
Диспанзерза рачен стреч
Рачен палетизер - виљушкар
Полуавтоматски палетизер- виљушкар
Клешта за метални w-клипси: SI. A110 / A120
Пневматски рачен алат за метална лента.
Рачен алат за електрично термолепење на пластична лента OR-T 50
Рачен алат за метална лента
Рачен алат - Клешта за клипсање ПП-лента: XL-13, PL-16
Машина за шиење вреќи DS2
Машина за шиење вреќи NP-7A
Рачна хефталица за затворање на картонски кутии JK 561/ JK 561 PN
Ножна механичка / пневматска хефталица за затворање на картонски кутии JK B561/ JK B561 PN
Полуавтоматска машина за шиење: SA NP-7A
Уред за затварање на кеси Т 916
Рачен топлински пиштол за термособирање R 2000
Автоматска машина за хоризонтално термоврзување на ПП/ПЕТ Лента: Plasto 06 RP TR 14

TB-3

Автоматска термолепилка за туби со импулсен греач: TB-3

-Дизајнирана да овозможи континуирано термолепење на туби со отисок на термовар на PE и PP материјали

-Електромагнет кој овозможува подесување и одржување на ист притисок на челустите на термолепилката

Ø  Дизајнирана да овозможи термолепење и кодирање пластични туби

Ø   Должина на термолепење……………………...…..….……400 [mm]

 

Ø   Ширина на термолепење………………………..…….…..…4 [mm]

 

Ø   Опсега на подесување на временски тајмер..……..0,24 ÷ 2,5 [s]

 

Ø   Силина на трансформатор…….…………………..….…...….700 [W]

 

Ø   Маса на ножна лепилка…………..…………………………….23 [kg]

 

Ø   Начин на работа…………………………...….…...со ножна педала

 

 

               TB-3